



Lightning Lap Track Day on VIR Grand Course fueled by Car and Driver and Kaizen Autosport on May 10th, 2022 Two Run Groups for Enthusiast Drivers with no track experience and Advanced Drivers ready to set their fastest time

Enthusiast Drivers have four 30 min driving sessions with lead/follow and solo sessions

Experienced Drivers have five 30 min timed driving sessions with open passing Morning sessions have 30 cars maximum and Afternoon sessions have 15 car maximum

Schedule	Duration	Start Time	End Time
Registration	45 min	7:00 am	7:45 am
Driver Meeting	30 min	7:45 am	8:15 am
Enthusiast Track Session 1 (Lead/Follow)	30 min	8:30 am	9:00 am
Experience Group A Track Session 1	30 min	9:00 am	9:30 am
Experience Group B Track Session 1	30 min	9:30 am	10:00 am
Enthusiast Track Session 2 (Lead/Follow)	30 min	10:00 am	10:30 am
Experience Group A Track Session 2	30 min	10:30 am	11:00 am
Experience Group B Track Session 2	30 min	11:00 am	11:30 pm
Enthusiast Track Session 3 (Controlled Solo)	30 min	11:30 pm	12:00 pm
Experience Group A Track Session 3	30 min	12:00 pm	12:30 am
Experience Group B Track Session 3	30 min	12:30 am	1:00 pm
Lunch Break	60 min	1:00 pm	2:00 pm
Enthusiast Track Session 4 (Controlled Solo)	30 min	2:00 pm	2:30 pm
Experience Group A1 Lightning Lap Time Session 1	30 min	2:30 pm	3:00 pm
Experience Group A2 Lightning Lap Time Session 1	30 min	3:00 pm	3:30 pm
Experience B1 Lightning Lap Time Session 1	30 min	3:30 pm	4:00 pm
Experience Group B2 Lightning Lap Time Session 1	30 min	4:00 pm	4:30 pm
Experience Group A1 Lightning Lap Time Session 2	30 min	4:30 pm	5:00 pm
Experience Group A2 Lightning Lap Time Session 2	30 min	2:00 pm	3:00 pm
Experience Group B1 Lightning Lap Time Session 2	30 min	3:00 pm	4:00 pm
Experience Group B2 Lightning Lap Time Session 2	30 min	4:00 pm	5:00 pm
Buffer	30 min	5:00 pm	5:30 pm
Podium Awards Celebration	30 min	5:30 pm	6:00 pm

Track Event Requirements:

- 1) Must sign track liability waiver, and acknowledgment form
- 2) Driver meeting will be held a tech shed podium in North Paddock
- 3) Must complete tech inspection form or have 2023 tech decal from SCCA, NASA, SVRA, PCA, or BMWCCA
- 4) Must wear SA2015 Helmet or newer
- 5) No open wheel for this event
- 6) No convertibles without roll cage 2 inches above driver helmet