March 2nd Schedule

Schedule

Duration

Start Time

End Time

Registration

1 hour

7:00 am

7:45 am

HPDE Driver Meeting

30 min

7:45 am

8:15 am

Time Attack Tech Inspection

3 hour

7:00 am

10:00 am

Red Track Session

30 min

8:30 am

9:00 am

Blue Car Control Instruction

30 min

8:30 am

9:00 am

Blue On-Track Tour with Coach

30 min

9:00 am

9:30 am

Red Track Session

30 min

9:30 am

10:00 am

Blue Virtual Track Tour

30 min

9:30 am

10:00 am

Blue Lead/Follow Track Session

30 min

10:00 am

10:30 am

Red Track Session

30 min

10:30 am

11:00 am

Blue Track Session

30 min

11:00 am

11:30 am

Red Track Session

30 min

11:30 am

12:00 pm

Blue Track Session

60 min

12:00 pm

1:00 pm

Track Worker Lunch Break  

60 min

1:00 pm

2:00 pm

Time Attack Driver Meeting

30 min

1:15 pm

1:45 pm

Time Attack Run Group 1

30 min

2:00 pm

2:20 pm

Time Attack Run Group 2

30 min

2:20 pm

2:40 pm

Time Attack Run Group 3

30 min

2:40 pm

3:00 pm

Time Attack Run Group 1

30 min

3:00 pm

3:20 pm

Time Attack Run Group 2

30 min

3:20 pm

3:40 pm

Time Attack Run Group 3

30 min

3:40 pm

4:00 pm

Time Attack Run Group 1

30 min

4:00 pm

4:20 pm

Time Attack Run Group 2

30 min

4:20 pm

4:40 pm

Time Attack Run Group 3

30 min

4:40 pm

5:00 pm

Trophy Presentation

30 min

5:00 pm

5:30 pm